Korkealaatuiset komposiittiratkaisut kuitukelaus-tuotantoteknologiaa hyödyntäen

Komposiittiteknologian avulla pystytään valmistamaan kestäviä ja monen muotoisia tuotteita. L-Tecin käytössä on korkeatasoinen jatkuvaan kuitukelaukseen perustuva tuotantolinja, josta käytetään myös nimeä filament winding.

Tuotantoteknologiaa hyödyntäen, suunnittelemme ja valmistamme tilauksesta komposiittirakenteisia alihankintatuotteita teollisuudelle. Ydintuotteita ovat hiili- ja lasikuiturakenteiset pesäpallomailat, golfmailan varret, sekä hiihtosauvojen hiilikuituputket.

Onko sinulla kysyttävää kuitukelaukseen liittyen tai haluatko tarjouksen yrityksellesi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan toteutettavan tuotteen dimensioiden mukaan.

Mitä kuitukelaustekniikalla voidaan valmistaa

Filament winding- valmistusmenetelmä kannattaa valita, kun tuotteelta vaaditaan samanaikaisesti keveyttä ja kestävyyttä.  Tyypillisimmät kuitukelaustutotteet ovat muodoltaan  pyöreitä, ovaaleja tai neliskulmaisia pitkänomaisia kappaleita; putkia, tankoja ja mastoja. Filament winding soveltuu myös erilaisten säiliöiden tai kappaleiden pinnoittamiseen.

Filament winding soveltuu erityisesti

  • Pitkänomaisille tuotteille
  • Korvaamaan perinteisiä painavampia materiaaleja kevyemmällä
  • Tuotteille, joissa vaaditaan keveyttä ja kestävyyttä
  • Komponenteille, jotka ovat kantavina rakenteina
  • Kun tarvitaan paineenkestoa
  • Kun tuotteen jäykkyys vaihtelee eri kohdissa

Lue lisää…     linkki avautuu pdf:nä