Työpaikat

Hae meille kesätöihin!

Varasto- ja asiakaspalvelutyöntekijä,
Työaika: Määräaikainen 1.6.-15.8.2021, ma-pe klo 8–16
06450 Porvoo
Haku päättyy 16.5.2021
Hakemukset: myynti@ltec.fi

Etsimme joukkoomme kesäksi reippaalla ja oma-aloitteisella otteella varusteltua täysi-ikäistä varastotyöntekijää, jonka työnkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tehokasta työotetta. Sinulla on positiivinen asenne työtä kohtaan ja omaksut uusia asioita nopeasti. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta tarvittaessa olet myös hyvä tiimipelaaja.

Aiempi kokemus logistiikka-alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tässä tapauksessa asenne ratkaisee!

Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy mm. asiakaspalvelu, lähtevän ja saapuvan tavaran keräily, vastaanotto ja lähetys, myynti- ja reklamaatiotilausten käsittely ja varaston siisteyden ylläpito. Työskentely logistiikkapuolella on fyysistä, itseohjautuvaa ja välillä hyvinkin nopeatempoista.

Tarjoamme sinulle reilun ja mielenkiintoisen työpaikan suomalaisessa urheilu- ja komposiittialan maahantuonti- ja tukkuyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kerryttää logistiikan ja asiakaspalvelun työkokemustasi.

Lähetä meille 16.5 mennessä ansioluettelosi ja lyhyt videoesittely, jossa kerrot hieman itsestäsi ja miksi juuri sinä sopisit meille töihin. 😊

Lisätietoja saat soittamalla asiakaspalveluumme (ma-pe -16): 020 155 0091 tai laittamalla sähköpostia myynti@ltec.fi