Avoimena myyntiedustajan paikka

4.4.2017

L-Tec Sport Oy on porvoolainen urheilu-, terveys- ja komposiittialan yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yritys on Karhu-pesäpallotuotteiden valmistaja ja markkinoija. Edustuksessamme ovat myös Rocktape-kinesiologiset teipit ja hyvinvointituotteet sekä Dunlop-, Slazenger- ja Carlton- tennis-, squash- ja sulkapallotuotteet. Yritys valmistaa myös korkean teknologian komposiittituotteita teollisuudelle ja työllistää 13 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 2M€.

Vastaat myyntitiimissämme avainasiakkaista sekä Etelä- ja Länsi- Suomen myyntialueesta. Sinulla on vahva kaupallinen tausta, olet esiintymiskykyinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tunnet tukku - ja vähittäiskaupan sekä terveysalan toimintaympäristön. Nykyisten asiakassuhteiden hoidon ja kasvattamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta ja uusien mahdollisuuksien kartoittaminen. Olet liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut. Edellä mainittujen urheilulajien lajituntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista asiakaspalveluun ja sovittujen tavoitteiden saavuttamiseen. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen organisaatiomme. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista, jonka hoitamiseen yritys antaa työsuhdeauton käyttöösi.  Englannin ja Ruotsin kielen taito olisi suotavaa.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • vastaat tuotekokonaisuuksien myynnistä Etelä ja Länsi Suomen myyntialueelle
  • vastaat myyntialueesi terveysalan asiakkaista; apteekit, fysioterapeutit ja hoitolaitokset
  • vastaat urheilija - ja seurayhteistyöstä omalla myyntialueella
  • varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys tiimimme kanssa
  • olet aktiivinen myyntialueesi uusasiakashankinnassa ja uusien kontaktien luomisessa
  • tuote - ja seurakoulutus sekä promootiotehtävät ja niiden organisointi
  • erikseen sovittavat kuluttajatapahtumat   

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen L-Tec Sport Oy PL 242 06101 PORVOO tai sähköpostiin (pentti.lilli@ltec.fi) 20.4.2017 mennessä. Kuoreen merkki: Alue-edustaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pentti Lilli. Hänet tavoitat puhelimitse torstaina 13.4. klo 14.00 -16.00 ja tiistaina 18.4. klo 14 - 16.00 puh  0500-301 714.

 

L-Tec Sport Oy
Raudoittajantie 6,
06450 Porvoo
PL 242, 06101 Porvoo

etunimi.sukunimi@ltec.fi